• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Для дистанційного навчання під час карантину

Для дистанційного навчання під час карантину

2020-04-07

Для дистанційного навчання корисні ресурси (посилання на них - в цьому матеріалі) :

МiйКлас — це ефективний допоміжний інструмент для шкільної освіти. Електронна освітня платформа «МійКлас» пропонує широкий спектр матеріалів — завдання, теорія та тести у шкільних предметах. Кожне завдання має кроки розв'язання, таким чином учень може самостійно вивчати предмет і вчитися на своїх помилках.

learning.ua - Онлайн тести, інтерактивні завдання на найбільшому порталі інтерактивної дошкільної та шкільної електронної освіти з математики, української мови ...

interactive.ranok.com.ua- проект Інтерактивне навчання пропонує змінити свій підхід до навчання за допомогою безкоштовного онлайн-тестування! Перевагами проекту є: Якісна підготовка до контролю знань з різних предметів; безкоштовність тестування; наочність представлення матеріалу; відстеження динаміки своїх досягнень; зручність у використанні сайту та наявність індивідуального профілю. Сайт Інтерактивне навчання пропонує курси з онлайн-підготовки. Кожен курс має список тем або контрольних робіт для підготовки до контролю знань з предмету.

6 КВІТНЯ СТАРТУЮТЬ ОНЛАЙН-УРОКИ ДЛЯ УЧНІВ 5-11 КЛАСІВ НА КАРАНТИНІ

Ютюб канал МОН України пропонує запис онлайн уроків

Також Завдання для учнів містять посилання на конкретні відео уроки з предметів.

Кiлькiсть переглядiв: 345

Коментарi