• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Районний семінар педагогів-організаторів "Форми, методи і засоби національно-патріотичного виховання дітей та молоді в сучасних умовах»

Районний семінар педагогів-організаторів "Форми, методи і засоби національно-патріотичного виховання дітей та молоді в сучасних умовах»

2017-11-21

/Files/images/_DSC0340.JPG

21 листопада у Білогородській загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 у День Гідності та Свободи відбувся семінар-практикум педагогів-організаторів «Форми, методи і засоби національно-патріотичного виховання дітей та молоді в сучасних умовах».

До уваги гостей були продемонстровані нетрадиційні форми виховних заходів національно-патріотичного спрямування, які проводяться у навчальному закладі:

- Голодомор – 85 років сумної дати

- Герої не вмирають… - до річниці Гідності та Свободи України

- А мати жде…

- «Пам’ятаємо» - Героям Небесної Сотні присвячується…

- Пам’ятаємо героїв, не забудьмо про всіх, хто за неньку Україну в лютій битві поліг.

- Тематичні виховні години;

- Акція «Запалимо свічки пам’яті» (загальношкільна хвилина пам’яті)

- Педагогічний колектив, лідери учнівського самоврядування продемонстрували єдність, патріотизм, цілісність у думках щодо вшанування мужності та героїзму захисників незалежності своєї держави.

В основу роботи педагогічного колективу із підростаючим поколінням покладено науковий підхід у поєднанні зі справжнім мистецтвом. Головне – це жива творчість та співпраця дітей та дорослих, а саме: батьків, дітей та вчителів.

Чудовий майстер-клас провели вчитель Чупровська С. Я. та лідери учнівського самоврядування.

Педагоги-організатори навчальних закладів району висловили глибоку вдячність організаторам семінару Багаліці С.М., заступнику директора з виховної роботи та Гужві О.В., педагогу-організатору за проведений семінар, отримані позитивні емоції, багаж знань у пошуках нових шляхів якісного виховання підростаючого покоління.

Адміністрація школи щиро вдячна педагогічному колективу школи, зокрема, класним керівникам 1-11 класів, вчителю інформатики Авраменко Світлані Миколаївні, хореографу Лисюк Оксані Іванівні та дитячому танцювальному колективу "Радість" за допомогу у підготовці та проведенні районного семінару.

Щасливі посмішки дітей, яскраві українські костюми, патріотичні пісні, танцювальні композиції створили атмосферу радості та піднесеного, святкового настрою від незабутньої зустрічі із дитячим колективом.

Вкладення
Кiлькiсть переглядiв: 281

Коментарi